True Light Middle School Oasis Project

真光知源館計劃

In order to synchronize with the school's leading e-learning curriculum, the library, computer lab, and a series of classrooms were upgraded with the latest information technology. In parallel, the design of these two floors of the school underwent a major upgrade. The library, in taking over the exterior corridor increased in size by 18%. The bold design move to unfold the traditional stacks into a continuous ribbon of books allows the shelving to become the backdrop of a much larger library space, and increases the exposure of the books to the students. The new window wall brings in ample sunlight into the spaces, and reinforces the presence of the library as the central hub for all students.

為了與學校的電子學習課程同步進行,學校的圖書館,電腦室和課室也用最新的科技進行升級。新的圖書館的面積比舊圖書館的面積增加了百分之十八。我們將所有的書架連接一起,使書架和圖書館的背景成為一體,並增加室內空間和學生們與書籍的接觸。新的窗戶能使陽光進入室內,並強調圖書館是學生們聚集的中心點。